dimarts, 6 de març del 2007

EU-l’Entesa insisteix al Congrés dels Diputats per tal d’evitar la pèrdua de serveis a l’Agència Tributària d’Alcoi

Isaura Navarro, diputada d’Izquierda Unida al Congrés dels Diputats, va mantindre ahir una reunió amb el Director General de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, Luis Pedroche

La preocupació d’Esquerra Unida, indica la nostra diputada, “ve motivada pel possible allunyament dels serveis de l’Agència Tributària, que afectaria a molts ciutadans i ciutadanes amb problemes de gestió i un encariment dels costos de la seua activitat”.

Segons va explicar el representant de l’Administració, la reorganització territorial de l’Agència no té previst alterar els serveis que s’ofereixen a les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

La diputada d’esquerres indica que “anem a preparar diverses preguntes parlamentàries en col·laboració amb els representants sindicals de l’Agència d’Alcoi per a que l’administració tributària clarifique tots els dubtes que s’han generat”.

Esquerra Unida-l’Entesa pensa que tot el procés de revisió i reorganització de les oficines de l’Agència ha de comptar amb el concurs i la negociació amb els sindicats i representants dels treballadors.