dijous, 29 de juliol del 2010

Esquerra Unida reclama la compareixença de Maritina Hernández en les Corts per les irregularitats en diversos consells reguladors de denominació d’ori

L'afany de manipulació i control del PP sembla no tenir límits. Ara els ha tocat a la representació dels llauradors i qui ha pagat el "pato" ha segut (com no!) la Unió. Anem a dur aquesta qüestió a les Corts

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que els fets que ja ha denunciat la Unió de Llauradors “són molt greus. La consellera està intervenint de manera directa en les eleccions d’alguns d’aquestos consells, entre aquestos el del Vinalopó i el del Comitè d’Agricultura Ecològica. La intromissió és molt greu i li reclamem a Hernández explicacions en les Corts, així com EUPV presentarà preguntes al respecte”

Torró acusa a la consellera d’intervenir “de manera capciosa en aquestos processos que haurien de ser lliures, ajuda amb el seu vot a les candidatures que més li interessen i el que fa és fomentar el joc brut i l’antidemocràcia”.

Esquerra Unida s’ha sumat a les queixes i denuncies de la Unió de Llauradors sobre les irregularitats en aquestes denominacions d’origen. “Ens preguntem quin és l’interès que amaga la consellera darrere d’aquesta intromissió, per això li exigim la seua compareixença per a que ho explique”.
El diputat d’esquerres demana a Hernández que deixe d’emprar el seu vot de qualitat com a consellera “perquè el que fa és permetre aquestes irregularitats, fent decantar les opcions sempre cap la candidatura que li interessa. No podem permetre que es polititze d’aquesta manera els consells reguladors, i que aquestos estiguen al servei de la conselleria, que ja és el mateix que dir el PP”, critica.