dimarts, 9 de gener del 2007

NOTA DE PREMSA

La insistència d’Izquierda Unida a les Corts Generals respecte al tren ha donat fruits

La diputada a les Corts Generals per Izquierda Unida, Isaura Navarro ha manifestat que “gràcies a la insistència d’Izquerra Unida en les propostes per a la millora i consolidació de la línia de tren Alcoi-Xàtiva, el Govern Central ha destinat una partida econòmica per a encetar les tasques de millora d’aquesta línia ferroviària”. Cal recordar que als pressupostos de 2005 i 2006, per part del Grup Parlamentari d’Izquierda Unida a les Corts Generals, ja es van aportar esmenes en este sentit, sense que el govern executara les partides previstes.

Segons la diputada Isaura Navarro “el que s’ha aprovat ara és l’inici dels treballs del projecte que posteriorment s’haurà d’executar, i que des de la nostra coalició d’esquerres seguirem al detall per tal de que s’execute en el menor temps possible”. Fa només uns mesos, al setembre, el govern tenia la intenció de dotar de tant sols 150.000 euros per a aquesta línia de tren, quantitat ridícula segons Navarro. La pròpia diputada manifesta que “el propi Govern Central ha reconegut, amb la dotació de més diners desprès d’insistir nosaltres, que és molt necessària la millora d’aquest transport per a les comarques en la que transita el tren Alcoi-Xàtiva”.

Esquerra Unida manté el compromís de seguir les evolucions dels treballs del projecte que ara s’inicia, que té prevista una durada de nou mesos, i que segons la diputada Isaura Navarro “tal volta este siga l’inici de la tan anhelada millora de la línia de tren Alcoi-Xàtiva, que des de tan anys els ciutadans i ciutadanes de les nostres comarques han vingut reivindicant i que des de les diferents administracions no se’ls ha escoltat”.