divendres, 24 de novembre del 2006

NOTA DE PREMSA

EU-L’ENTESA FACILITARÀ CÒPIA DELS PRESSUPOSTOS DE 2007 A COL.LECTIUS I CIUTADANS QUE VULLGUEN

La proposta de Pressupostos per al 2007 que ha elaborat el govern de la ciutat pareix, segons el grup municipal d’EU-l’Entesa, “un secret d’estat, i no el pot vore ni saber ningú fins que el govern li semble oportú”. Es tracta, segons el regidor d’EU-l’Entesa, Francesc Agulló, “de la proposta del govern de la ciutat de com van a gastar-se i en que seran destinats els diners de tots i totes els ciutadans i ciutadanes”. Una vegada més el govern del PP, amaga les intencions que tenen en matèria econòmica.

La manera que habitualment té el govern de presentar la proposta de pressupostos, segons Agulló “no dóna possibilitat d’estudiar-los i treballar sobre ells, no possibilita el que es puga treballar en temps suficient, és molt poc el temps que hi ha entre el moment que ens faciliten còpia i el dia que s’aproven. És evident que el PP no creu en la participació ciutadana i ho demostra sempre que pot ”. Des de EU-l’Entesa, a pesar de tot, ja s’està treballant en l’elaboració de propostes.

Al mateix temps el grup municipal d’EU-l’Entesa ha programat un encontre amb col·lectius, associacions i ciutadans en general, per al proper dimarts dia 28 de novembre a les 19:00 hores a la seu del Club d’amics de la Unesco, per a debatre, segons diu el regidor d’esquerres “la proposta de pressupostos del govern d’Alcoi per al 2007, i traslladar a la ciutadania, cosa que no fa el govern en una actitud obscurantista i poc transparent, la necessitat de participar en qüestions tant importants com és a que van a destinar-se els diners de tots i totes. Des del nostre grup anem a facilitar a tots els ciutadans i ciutadanes que vullguen una còpia dels pressupostos del 2007”.

Un exemple de la manca de voluntat de compartir propostes d’aquest ajuntament, continua dient Agulló “és que als propis representants dels treballadors i treballadores de l’ajuntament, sindicats, se’ls haja negat còpia dels pressupostos que han sol·licitat, argumentant la pròpia regidora, que no estan obligats a fer-ho”. Des d’EU-l’Entesa ens sembla una conducta lamentable la que practica el govern del PP i que deuria ser exigible un canvi en les postures radicals, el PP si que ho és, i poc transparents del govern de la nostra ciutat.


INFORMACIÓ: Francesc Agulló (600943177)

Alcoi, 23 novembre de 2006

GABINET DE PREMSA D’EU-L’ENTESA