dijous, 18 de gener del 2007

EU-l'Entesa valora positivament el resultat del taller de discussió del passat dia 13

El Grup Municipal d’EU-l’Entesa a través de la seua regidora Amèlia García valora com a positiu el resultat de la darrera taula de discussió celebrada el passat dissabte dia 13 a la seu del Club d’Amics de la UNESCO. García manifesta que “el propòsit de les taules de discussió era la de treballar conjuntament amb els ciutadans i ciutadanes i els col·lectius implicats en cada temàtica per a plantejar les propostes de cara a l’elaboració del programa electoral i aquest darrer ha segut, com els altres, molt productiu”.

Els temes tractats van ser el de Sanitat, Benestar Social, Polítiques d’Igualtat i Immigració. Segons la regidora d’esquerres “cal destacar que en Sanitat va quedar clar que les inversions en infrastructures sanitàries no van acompanyades de dotacions de personal deixant amb clara debilitat el servei sanitari”. Per altra banda i el que respecta a l’atenció primària García diu “aquest servei, que és el més proper a la ciutadania, deixa molt que desitjar atès que té un munt de carències i mancances, amb un alt índex d’aglomeració i manca de personal per atendre les necessitats dels usuaris”.

En matèria de Benestar Social la regidora d’EU-l’Entesa argumenta que “pareix un cul de sac on tot cap, caldria tindre més cura en aquestes qüestions ja que es tracta de la part més humana de la gestió d’un ajuntament”. Des d’EU-l’Entesa s’ha denunciat en reiterades ocasions, fins al cansament, que “la tendència des de fa uns anys, i molt més en l’actual legislatura, és la de privatitzar tots els serveis, tan bàsics com perifèrics, i la Sanitat i Benestar social són un bon exemple”. Esta realitat demostra dia a dia que no és la solució, ans al contrari, les privatitzacions han mermat els serveis i han fet, segons Amèlia Garcia “que es produixca un elitisme en els serveis públics, en mans privades cada volta més, que va en augment i fara que es desaparega clarament qualitat de vida als ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat”.