dijous, 18 de gener del 2007



Paco Agulló, cap de llista d'EU-l'Entesa a l'Alcaldia d'Alcoi

Francesc Agulló Payà va ser elegit candidat a l’alcaldia d’Alcoi ahir a la nit durant l’Assemblea celebrada en els locals del Centre Social de la Zona Nord. Aquesta elecció es va produir per unanimitat dels membres presents a dita assemblea corroborant així la proposta de la mesa de l’Entesa i del Consell d’Esquerra Unida d’Alcoi.

En paraules del propi alcaldable per la coalició d’esquerres “aquesta és l’única proposta per a les properes eleccions municipals que garanteix una governabilitat des de l’esquerra real, partint del treball en grup i no personalitzant el càrrec”. Agulló argumenta que “anem a treballar, si cap, amb més empenta i amb un propòsit bàsic, el de fer una ciutat més habitable, més social, amb una aposta decidida per foment de la cultura i la llengua, per uns serveis públics dignes i per a tots; en definitiva treballar en direcció contrària al que ha fet el Partit Popular”.

Cal destacar les paraules que Francesc Agulló va tindre per a l’actual portaveu d’Esquerra Unida-l’Entesa, Lluís Torró al qualificar-lo de “mestre” en les tasques que ha desenvolupat al si del Grup Municipal. Agulló diu que “perdem un molt bon regidor per a la nostra ciutat, i així ho demostra el treball en els darrers anys, però guanyarem un diputat que de segur treballarà molt i de valent per a la nostra ciutat i també per a la comarca”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be paco continua aixi, luitan per lo que verdaderament importa.