diumenge, 21 de gener del 2007

NOTA DE PREMSA

Paco Agulló intervé junt al coordinador d'IU Gaspar Llamazares a la presentació de les candidatures municipals d'EUPV a València

Ahir, dissabte 20 de gener al matí es van presentar al paranimf de la Universitat Politècnica de València les candidatures municipals d'EUPV. Junt a Gaspar Llamazares, que va clausurar l'acte, i Glòria Marcos van intervindre els alcaldables de les huit principals ciutats del País, entre ells el candidat d'EU-l'Entesa d'Alcoi, Paco Agulló. L'acte va comptar, a més, amb l'alcalde de Seseña (també d'IU) Manuel Fuentes. La seua presència va estar carregada de simbolisme en demostrar la honradesa, la capacitat de treball i la lluita contra la corrupció urbanística que els càrrecs públics d'IU i Esquerra Unida encarnen com ningú al moment present. Com va assenyalar Fuentes "los ayuntamientos gobernados por IU tienen las paredes de cristal y sus cargos públicos los bolsillos de plástico transparente".

Paco Agulló va intervindre defensant el treball d'oposició realitzat per EU-l'Entesa a Alcoi. Així mateix va posar de manifest alguns dels eixos del programa de govern amb el que la formació es presenta als comicis de març: la defensa dels serveis públics de qualitat, la definició d'un model urbanístic sostenible i participatiu, la promoció de la cultura i la defensa de les nostres senyes d'identitat. Després de manifestar el seu convenciment de que EU és la força que garantira uns governs d'esquerres a Alcoi i a la Generalitat, la seua intervenció va acabar amb una cita de l'Ovidi.