dimecres, 24 de gener del 2007

NOTA DE PREMSA

EU-l’Entesa declara que la publicitat del projecte del Bulevard és un muntatge per a confondre els veïns

El Grup Municipal d’EU-l’Entesa a través del seu regidor Francesc Agulló manifesta que “el projecte del Bulevard és un fet dels més greus que van a condicionar negativament la qualitat de vida a la nostra ciutat i que defineix clarament la manera de governar del Partit Popular en Alcoi".

Agulló continua dient “com a reis de la propaganda partidista que són, han enviat a les cases 7.500 € en CDs i díptics del projecte imposat pel govern, amb la justificació de que la gent estava desinformada”. Cal recordar que el partit popular va impedir que se celebrara el debat públic sol·licitat per la FAVA i aprovat en plenari. A més argumenta el regidor d’esquerres “aquesta informació s'envia intencionadament, quan el projecte ja està aprovat, les maquines treballant i els veïns no poden incorporar cap modificació.”

Per altra banda i com a conseqüència d’aquest definitiu projecte (amb un tercer carril que sospitosament no apareix al díptic) Francesc Agulló diu “que la propaganda no diu res dels problemes que tindran els pares/mares, avis/àvies, i xiquets al llarg dels quatre viatges que diàriament faran als tres col·legis i dos instituts que queden a la part de dalt del Bulevard”. És important ressaltar que aquests centres atenen a més de 3.000 alumnes i que afecten de manera més o menys directa a unes 20.000 persones.

Segons Agulló, cal recordar el fet excepcional i exemplar, que intencionadament no apareix als CD’S i díptics, del projecte alternatiu que van aportar i finançar els mateixos veïns i que amb un passeig central i dos carrils “permetia la mateixa densitat de trànsit que l’actual. Un disseny semblant a l´Avinguda de l´Hispanitat de la Zona Nord, que gràcies a la intervenció dels veïns, en el seu moment, ofereix millor qualitat de vida per a les persones i solució al trànsit”.

Així i tot, malgrat els avantatges exposats públicament per diferents espais de la ciutat, i amb un suport de prop 4000 signatures, “va ser rebutjat pel PP, utilitzant de manera partidista a la FAVA, amb un fort enfrontament dels veïns i la ruptura final de la federació” acaba dient el regidor d’esquerres.