dimarts, 12 de desembre del 2006

NOTA DE PREMSA

EU-L’Entesa denuncia la nul·la voluntat de resoldre la problemàtica de la mobilitat del Govern de Partit Popular.

El regidor d’EU-l’Entesa Francesc Agulló manifesta que “la manca de voluntat del govern en resoldre les qüestions del trànsit a la nostra ciutat es manifesta en que ni tan sols han penjat en la pagina web de la Gerència de Medi Ambient l’estudi de mobilitat que es va realitzar al 2001”. L’estudi va estar present en les discussions de la taula rodona que va organitzar la regidoria de trànsit en les passades jornades de mobilitat al setembre d’enguany. El regidor d’EU-l’’Entesa continua dient “la proposta que des del nostre col·lectiu es va fer, i va ser acceptada pel regidor de trànsit, era la de treballar aquest estudi per anar resolent la problemàtica de la mobilitat, tenint com a punt de partida l’esmentat estudi”. Agulló manifesta que “han passat tres mesos i per part del govern del PP no s’ha fet res al respecte. Açò demostra una vegada més, que no hi ha intenció de resoldre el tema del trànsit a la nostra ciutat i que sols es desenvolupen les qüestions que al govern li interessen”.

EU-L’Entesa es mostra contrariada per la proliferació d’antenes de telefonia mòbil.

Des d’EU-l’Entesa s’ha mostrat la preocupació pel fet que “antenes de telefonia mòbil estan apareixent com esclatasangs damunt de les teulades d’edificis de la nostra ciutat i el que és més preocupant és que estan ubicant-se incomplint l’ordenança municipal d’instal·lació d’este tipus d’antenes”. Francesc Agulló argumenta “l’ordenança deixa clar en l’article 6è que ... no podran situarse a una distancia inferior a 100 metros de los centros destinados a uso docente, sanitario, asistencial, guarderias o parques públicos”.

"I hem pogut observar que tant junt al col•legi El Romeral com al Centre Comercial Alzamora (prop del col•legi Sant Roc i junt també a l’Ambulatori La Fabrica), s’han ubicat dues antenes de telefonia mòbil infringint la normativa municipal.” EU-l’Entesa té molts dubtes de que aquestes instal•lacions hagen passat pels tràmits previs adients en esta matèria i que plantejarà preguntes a este respecte en la propera comissió d’Urbanisme.